Cristiano Ronaldo a câştigat premiul pentru cel mai frumos gol al anului 2009 - VIDEO

Atacantul formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni, la Zurich, premiul pentru cel mai frumos gol al anului 2009, acordat de FIFA în urma voturilor exprimate de antrenorii şi căpitanii echipelor naţionale.

253 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a câştigat premiul pentru cel mai frumos gol al anului 2009 - VIDEO

Cristiano Ronaldo a câştigat premiul pentru cel mai frumos gol al anului 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo a primit acest premiu pentru un gol înscris pe când evolua la Manchester United, în 15 aprilie, în manşa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în meciul cu echipa FC Porto, scor 1-0. În minutul 6 al acelei întâlniri, portughezul a primit o pasă de la Anderson şi l-a învins pe portarul Helton cu un şut de la 30 de metri.

Echipa anului 2009 este următoarea: Iker Casillas (Spania/Real Madrid) - Dani Alves (Brazilia/FC Barcelona), John Terry (Anglia/Chelsea Londra), Nemanja Vidici (Serbia/Manchester United), Patrice Evra (Franţa/Manchester United) - Steven Gerrard (Anglia/Liverpool), Xavi (Spania/FC Barcelona), Andres Iniesta (Spania/FC Barcelona) - Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona), Fernando Torres (Spania/Liverpool), Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici