Cristiano Ronaldo, acuzat că a avut o reacţie violentă faţă de doi fotografi

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a explicat că a avut o reacţie violentă, în timpul vacanţei din Lisabona, pentru că a simţit că mama lui este deranjată de o fată şi un bărbat care i-a filmat pe toată durata concediului, informează The Sun.

75 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, acuzat că a avut o reacţie violentă faţă de doi fotografi

Cristiano Ronaldo, acuzat că a avut o reacţie violentă faţă de doi fotografi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie violentă după ce cei doi fotografi nu au vrut să înceteze să-i mai urmărească, lovind geamul maşinii în care se aflau fata de 17 ani şi bărbatul ce o însoţea.

Ronaldo şi-a explicat gestul prin faptul că mama lui, Dolores, a început să devină neliniştită de prezenţa celor doi. "Eram împreună cu mama mea şi el împreună cu o fată care ne-a filmat toate mişcările din vacanţă, ostentativ şi provocator. Această persecuţie i-a provocat mamei mele îngrijorare şi supărare şi a trebuit să-mi opresc maşina şi să-i conving să ne lase în pace. Am încercat să înghit şi să rămân indiferent. Dar când mama mea este implicată, atunci îmi pare rău dar nu las pe nimeni să o hărţuiască", a spus Ronaldo.

Jucătorul portughez a precizat că regretă gestul făcut, dar că nu promite că în viitor nu va proceda la fel. "Regret ce am făcut, dar nu pot să promit că nu voi reacţiona la fel dacă apar din nou aceleaşi circumstanţe", a mai spus Ronaldo.

Firma care îl impresariază pe cel mai scump jucător din istorie consideră că evenimentul în care a fost implicat Cristiano Ronaldo a fost o cursă întinsă de paparazzi.

Publicaţia 24 Horas a scris, miercuri, că fata a fost rănită uşor la braţ şi că a depus plângere împotriva fotbalistului.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici