Cristiano Ronaldo, cel mai rapid fotbalist de elită din lume

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este cel mai rapid fotbalist de elită din lume, el putând să atingă o viteză de 33,6 kilometri pe oră, conform unui studiu realizat de publicaţia germană Der Spiegel, informează cotidianul AS.

206 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, cel mai rapid fotbalist de elită din lume

Cristiano Ronaldo, cel mai rapid fotbalist de elită din lume (Imagine: mediafax Foto/AFP)

"Nu este o pasăre, nu este un avion, ci este... Cristiano Ronaldo", scrie AS, care menţionează că la studiul realizat în Germania au fost luaţi în considerare fotbaliştii de la cele mai bune echipe europene.

Primele cinci poziţii ale clasamentului celor mai rapizi jucători sunt ocupate de Cristiano Ronaldo, Arjen Robben (32,9 km/h, olandezul concura în adolescenţă în atletism, la 100 metri liber), Theo Walcott (32,7), Wayne Rooney (32,6) şi Robin van Persie (32,1).

Jurnalul spaniol menţionează că Ronaldo şi-ar putea îmbunătăţi timpul de alergare dacă va continua să se pregătească alături de prietenul său, atletul jamaican Usain Bolt. Cristiano Ronaldo a fost sfătuit de Bolt cum să alerge corect şi să îşi mărească viteza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici