Cristiano Ronaldo: Îmi dau nota 10 pentru acest sezon, iar echipei nota 9

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo şi-a acordat nota 10 pentru evoluţia din acest sezon, în timp ce echipei la care evoluează, Real Madrid, i-a dat nota 9, informează Marca.

678 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Îmi dau nota 10 pentru acest sezon, iar echipei nota 9

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În plan individual mi-aş da un 10, iar echipei un 9, pentru că voiam să câştigăm mai mult. Liga Campionilor, de exemplu. Am fost aproape în acest sezon. Va veni anul viitor sau peste doi ani, dar trebuie să avem răbdare. Este pe drum, sunt sigur de asra. El Clasico ne-a costat la meciul cu Bayern. Nu este bine să coincidă aceste partide", a declarat Ronaldo într-un interviu pentru Marca.

El este optimist şi în vederea Campionatului European: "Spania, Germania şi Olanda sunt favorite, dar Portugalia va fi marea surpriză".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici