Cristiano Ronaldo primeşte despăgubiri de la The Sun

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a acceptat, joi, o despăgubire financiară de la tabloidul britanic The Sun, care a scris în mod eronat că atacantul echipei Manchester United ar fi fost sancţionat pentru că a trimis un sms în timpul unui antrenament.

19 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo primeşte despăgubiri de la The Sun

Cristiano Ronaldo primeşte despăgubiri de la The Sun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit avocatului fotbalistului, Ronaldo a dat în judecată jurnalul pentru că l-a prezentat ca având "un comportament lipsit de profesionalism şi arogant" în articolul publicat în luna februarie.

Tabloidul a scris, în februarie, că jucătorul portughez a primit o amendă de 10.000 de euro din partea managerului Alex Ferguson, deoarece nu s-a conformat regulilor clubului, informaţie pe care atât fotbalistul cât şi tehnicianul au negat-o.

"Contrar impresiei date de acest articol, eu iau antrenamentele foarte în serios şi nu vreau ca oamenii să creadă că nu mă implic sută la sută la şedinţele de pregătire", a explicat Ronaldo, într-un comunicat.

News Group Newpapers, societea căreia îi aparţine The Sun, a prezentat scuze publice şi a propus să suporte costurile procedurilor judiciare şi să-i plătească fotbalistului o despăgubire, în schimbul renunţării la proces.

Cristiano Ronaldo va dona suma obţinută de la The Sun unei fundaţii din Madeira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici