Cristiano Ronaldo, supărat după ce echipa sa a pierdut puncte importante în lupta pentru titlu. Cum l-au ironizat adversarii

  • Cristiano Ronaldo este supărat după ce echipa sa a remizat 0 la 0 cu ocupanta locului 11 în clasament
  • Liderul Al-Ittihad s-a distanţat la trei puncte de Al-Nassr
  • Cu două etape înainte de terminarea campionatului, presiunea creşte pe formaţia antrenată de Rudi Garcia, deoarece doar campionii şi câştigătorii cupei Regelui acced în calificări pentru grupele Cupei Campionilor Asiei
645 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, supărat după ce echipa sa a pierdut puncte importante în lupta pentru titlu. Cum l-au ironizat adversarii

Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo nu şi-a putut stăpâni nemulţumirea şi a părăsit terenul nervos la finalul meciului încheiat la egalitate cu modesta formaţie Al-Feiha. Frustrarea lusitanului este cu atât mai mare cu cât rivalii Al-Ittihad s-au distanţat la trei puncte după victoria cu 2 la 1 în faţa lui Al-Wehda şi ocupă locul 1 în clasament.

Antrenorul Al-Nassr, Rudi Garcia, nu a fost mulţumit de performanţă şi nici de rezultat.

„Rezultatul este cu siguranţă rău şi nu suntem mulţumiţi. Nu mă simt mulţumit de performanţa jucătorilor. Le-am cerut să joace la acelaşi nivel ca ultimul meci (victoria cu 5-0 împotriva lui Al-Adalah), dar nu s-a întâmplat”, a declarat antrenorul francez.

Al-Nassr, care a câştigat titlul pentru ultima oară în 2019, va juca un meci crucial săptămâna viitoare împotriva lui Al-Hilal, campioana sezonului trecut.

Adversarii nu au scăpat momentul să îl ironizeze pe Ronaldo. Al-Feiha a postat pe Twitter o imagine editată în care Sami Al-Khaibari, căpitanul echipei, stă în faţa lui Ronaldo la o masă de şah. Imaginea cu titlul „şah-mat”, a atras peste 1,9 milioane de vizualizări, comparativ cu mai puţin de 100.000 de vizualizări cât au la alte postări de pe pagină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici