Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului 2010, în România

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că cei mai buni handbalişti în 2010 au fost desemnaţi interul Cristina Neagu, la feminin, respectiv portarul Mihai Popescu.

86 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului 2010, în România

Cristina Neagu (Foto) şi Mihai Popescu, handbaliştii anului 2010, în România (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

La doar 22 de ani, componenta naţionalei României, Cristina Neagu (Oltchim Râmnicu Vâlcea) câştigă cea de-a patra distincţie de acest fel, în 2010. La CE din Danemarca şi Norvegia, unde naţionala României s-a clasat pe locul 3, Neagu a fost golgheter al competiţiei, cu 53 de goluri, liderul clasamentului la pase decisive, cu 36 de reuşite, dar şi cel mai bun inter stânga, în echipa ideală. Cu Oltchim, Cristina Neagu evoluează în acest sezon şi în Liga Campionilor.

La rândul său, portarul Mihai Popescu este şi el component al primei reprezentative, dar şi al campioanei HCM Constanţa, având în 2010 probabil cel mai bun an din carieră. Cu echipa de club, Mihai Popescu este angrenat în Liga Campionilor în acest sezon, în timp ce cu echipa naţională se pregăteşte pentru participarea la Campionatul Mondial din Suedia, din luna ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici