Criza economică provocată de pandemie nu s-a simţit la fel de tare şi în sport. Care este cel mai bine plătit sportiv

Criza economică provocată de pandemia de COVID-19 nu s-a simţit la fel şi în lumea sportului.

224 afișări
Imaginea articolului Criza economică provocată de pandemie nu s-a simţit la fel de tare şi în sport. Care este cel mai bine plătit sportiv

Criza economică provocată de pandemie nu s-a simţit la fel de tare şi în sport. Care este cel mai bine plătit sportiv

Fără îndoială, cel mai bine plătit sportiv pe minut din 2020 a fost Tyson Fury. Boxerul britanic a băgat în buzunar 2,3 milioane de euro.
 
Este o diferenţă ca de la cer la pământ, între el şi locul 2, pe care nici măcar nu se află un om, ci un cal.
 
Calul de curse Authentic a avut câştiguri de 450 de mii de euro pe minut anul trecut, iar podiumul e completat de baschetbalistul american Stephen Curry, cu 420 de mii de euro pe minut.
 
Cu banii strânşi în 2020, Fury se răsfaţă şi pe el, dar şi pe fiul lui. Cei doi sunt împreună în vacanţă în Las Vegas.
 
Nici fotbaliştii nu au sărăcit în pandemie, doar nu îi avantajează câte minute joacă ei ca să îşi ia salariul. 
 
Cel mai bine plătit fotbalist pe minut e Neymar, care a şi jucat mai puţine meciuri decât rivalii lui. Brazilianul a câştigat 31 de mii de euro pe minut anul trecut, în timp ce Messi a strâns 21 de mii, iar Ronaldo 20 de mii de euro.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici