CSM Bucureşti a cucerit trofeul Cupei României la handbal masculin

CSM Bucureşti a câştigat finala Cupei României la handbal masculin, după ce a învins, scor 27-24, pe Steaua Alexandrion Bucureşti, într-un meci disputat în Sala Polivalentă din Brăila. CSM Bucureşti are ca obiectiv pentru acest sezon şi câştigarea campionatului.

553 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a cucerit trofeul Cupei României la handbal masculin

CSM Bucureşti a cucerit trofeul Cupei României la handbal masculin (Imagine Cosmin Dan / Mediafax Foto)

Steliştii antrenaţi de Ovidiu Mihăilă au început mai bine, conducând cu 2-0 şi 3-2. CSM Bucureşti a revenit însă pe tabelă şi a preluat conducerea meciului. În minutul 24, handbaliştii antrenaţi de Zvonko Sundovski au condus cu 11-7, moment în care banca tehnică a Stelei a cerut time-out. Au urmat şase minute în care CSM nu a mai găsit drumul spre gol, iar portarul Florin Dragomir l-a înlocuit cu succes pe Ivan Matskevich, suspendat după un cartonaş roşu primit în ultimul minut al semifinalei cu Dunărea Călăraşi, a reuşit 15 parade pe toata durata partidei. La pauză, s-a intrat la egalitate, 11-11.

În partea a doua, meciul a fost echilibrat în primele 10 minute, după care CSM s-a desprins la cinci goluri, 21-16, graţie unui joc foarte bun în atac cu doi pivoţi. Steliştii au încercat să revină în joc, au ajuns până la două goluri în spatele CSM-ului, scor 23-25, dar Krsto Milosevic, cel mai bun marcator pentru vicecampioana României, cu 7 goluri în meci şi spaniolul Javier Humet au înscris în ultimele minute, stabilind rezultatul final, 27-24 pentru CSM Bucureşti. Din tabăra echipei Steaua, s-a remarcat Gabriel Florea, autor a 9 goluri.

Interul Javier Humet a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

CSM Bucureşti: Naumce Mojsovski 6 goluri, Krsto Milosevic 6, Javier Humet 5, Sasa Marjanac 4, Nicuşor Negru 3, Milos Kostadinovic 2, Iulian Stamate 1.

Steaua Bucureşti: Gabriel Florea 9, Marius Szoke 4, Ionuţ Georgescu 4, Ghiţă Irimescu 2, Laurenţiu Dinescu 2, Said Ouksir 1, Martin Johannson 1, Andrei Grasu 1.

În finala mică a turneului Final Four de la Brăila, HC Doborgea Sud s-a impus, scor 28-20 în disputa cu Dunărea Călăraşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici