Simona Halep: Mă bucur că am reuşit să câştig, mă ajută foarte mult pentru viitor

Jucătoarea Simona Halep, care a câştigat, sâmbătă, meciul de simplu împotriva jucătoarei Andrea Petkovic din FedCup, a declarat că a fost un meci bun, pe care se bucură că a reuşit să îl câştige, pentru că o va ajuta foarte mult pentru viitor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

924 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Mă bucur că am reuşit să câştig, mă ajută foarte mult pentru viitor

Simona Halep: Mă bucur că am reuşit să câştig, mă ajută foarte mult pentru viitor (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Simona Halep a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la finalul meciului cu Andrea Petkovic că încearcă să îşi păstreze energia pentru meciul de duminică împotriva jucătoarei Angelique Kerber, pe care speră să îl câştige.

„A fost un meci foarte strâns, am jucat un tenis bun, am condus destul de mult şi de bine, aş fi putut să termin mai repede meciul, Andrea a stat concentrată şi a luptat până la ultima minge. A fost un meci bun, mă bucur că am reuşit să îl câştig, mă ajută foarte mult pentru viitor. Încerc să îmi păstrez energia rămasă pentru mâine, va fi un meci mai greu, cu mai multă presiune, mi-aş dori să îl câştig, trebuie doar să lupt şi să mă gândesc doar la pozitiv”, a spus Halep.

Întrebată ce anume a deranjat-o în timpul partidei, pentru că părea nervoasă, Halep a spus că nu a fost mai nervoasă faţă de alte meciuri şi că a luptat pentru fiecare minge.

„Nu m-a deranjat nimic decât dorinţa de a câştiga şi faptul că am pierdut câteva mingi uşoare, poate că am fost puţin frustrată”, a mai spus jucătoarea.

Întrebată mai departe cum se simte din punct de vedere medical, Simona Halep a acuzat dureri în urma unei căzături în timpul meciului, dar nu crede că este ceva grav.

„Mâine voi putea juca”, a subliniat Halep.

Andrea Petkovic a declarat la rândul său că meciul împotriva Simonei Halep a fost unul strâns.

„În primul set am fost nervoase amândouă, dar în setul 3 am jucat bine amândouă. Eu cred că am jucat bine, sunt puţin obosită, mă pregătesc să mă recuperez pentru meciul de duminică. Am reuşit să îmi controlez emoţiile negative, am fost nervoasă la început, dar mi-am găsit ritmul. Publicul a fost incredibil, mi-ar fi plăcut să fie de partea mea, a dat dovadă de fair play. Atmosfera a fost minunată în sală”, a spus Petkovic.

Aceasta a subliniat că, pe parcursul meciului, au fost momente în care nu s-a putut concentra sută la sută, iar pentru a câştiga împotriva Simonei Halep, o jucătoare trebuie să fie constantă la fiecare punct.

„Chiar dacă am pierdut, am căpătat încredere, cred că am învăţat multe din acest meci şi eu, şi Simona”, a mai spus jucătoarea din Germania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici