Real Madrid, la un punct de marea rivală FC Barcelona

Real Madrid s-a apropiat la un singur punct de liderul FC Barcelona, după victoria, în deplasare, scor 5-1, cu Getafe, ultima clasată din campionatul Spaniei, în etapa a 33-a. Barcelona are însă un meci în minus.

679 afișări
Imaginea articolului Real Madrid, la un punct de marea rivală FC Barcelona

Real Madrid, la un punct de marea rivală FC Barcelona

Calificarea în semifinalele Ligii Campionilor le-a dat mare încredere elevilor lui Zinedine Zidane. Karim Benzema a deschis scorul în meciul de la Getafe, cu un şut din apropiere, după ce s-a demarcat excelent în careu, la o minge înaltă trimisă de James Rodriguez peste apărătorii adverşi, în minutul 29.

Isco a dublat avantajul madrilenilor, nouă minute mai târziu. Mijlocaşul a luat o acţiune pe cont propriu, a combinat cu Benzema, după care a pătruns în careu şi a şutat fără speranţe pentru portarul Guaita. Gareth Bale a punctat pentru 3-0, la capătul unei curse excelente pe dreapta. Lansat de Benzema cu o pasă de la mijlocul terenului, a pătruns în viteză în careu şi a finalizat cu un şut pe jos, cu stângul, la colţul lung.

Getafe a redus din diferenţă prin Sarabia, care a marcat frumos, cu un şut din afara careului şi l-a învins pe Keylor Navas. Până la finalul partidei, Real Madrid a mai înscris de două ori, prin James Rodriguez şi Cristiano Ronaldo, care au stabilit rezultatul final, 5-1 pentru formaţia lui Zinedine Zidane.

Real Madrid se află pe locul 2 în clasament, cu 75 de puncte, la un punct în spatele liderului FC Barcelona, care are şi un meci mai puţin. Formaţia antrenată de Luis Enrique va evolua, duminică, pe teren propriu, cu Valencia, de la ora 21:30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici