CSM Bucureşti a învins Kristiansand, scor 28-22, în Liga Campionilor

  • CSM Bucureşti s-a impus în faţa celor de la Kristiansand, scor 28-22.
  • CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor.
  • CSM Bucureşti se poziţionează pe locul 4 în clasamentul Ligii Campionilor.
136 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a învins Kristiansand, scor 28-22, în Liga Campionilor

CSM Bucureşti a învins Kristiansand, scor 28-22, în Liga Campionilor

În prima repriză a partidei, CSM s-a impus cu 12-11. ”Tigroaicele” căpătaseră un avantaj de 3 goluri în prima parte a jocului.

În a doua repriză, CSM Bucureşti a căpătat un avantaj de 8 puncte, însă partida s-a încheiat la diferenţă de 6 goluri.

În clasamentul Grupei 1 din Liga Campionilor, CSM Bucureşti se poziţionează pe locul 4, cu 11 puncte. Bucureştencele au avansat în sferturile Ligii Campionilor unde se vor duela cu campioana en-titre Gyor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici