Meciurile din NBA s-ar putea juca fără spectatori pentru a reduce riscul răspândirii coronavirusului

  • NBA a anunţat că meciurile s-ar putea juca fără spectatori pentru a se încetini răspândirea Covid-19.
  • LeBron James spune că va refuza să joace dacă nu vor fi prezenţi fanii.
  • În Statele Unite ale Americii, sunt confirmate până acum 335 de cazuri de coronavirus.
72 afișări
Imaginea articolului Meciurile din NBA s-ar putea juca fără spectatori pentru a reduce riscul răspândirii coronavirusului

Sursa: Hepta

LeBron James susţine că va refuza să joace meciurile în lipsa fanilor, deşi NBA a propus această soluţie ca măsură preventivă împotriva răspândirii noului coronavirus.

Se pare că NBA le-ar fi transmis echipelor să se pregătească să joace fără fani pentru a se încerca oprirea răspândirii coronavirusului.

După meciul câştigat de Lakers în faţa celor de la Milwaukee Bucks, scor 113-103, LeBron James a afirmat cu tărie că va refuza să joace în absenţa fanilor.

„Să jucăm fără fani? Nu, nu este posibil. Nu joc. Eu joc pentru ei”, a declarat LeBron James, L.A. Lakers.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici