Pugilistul român Ionuţ Băluţă l-a învins pe TJ Doheney într-o gală organizată în Dubai

Ionuţ Băluţă l-a învins pe TJ Doheney la decizie (77-74, 78-74, 78-74). TJ Doheney este fostul campion mondial IBF la categoria supercocoş. Meciul dintre pugilistul român şi Doheney a avut 8 runde.

133 afișări
Imaginea articolului Pugilistul român Ionuţ Băluţă l-a învins pe TJ Doheney într-o gală organizată în Dubai

Pugilistul român Ionuţ Băluţă l-a învins pe TJ Doheney într-o gală organizată în Dubai

Ionuţ Băluţă s-a stabilit în Spania.

Fostul campion mondial IBF la categoria supercocoş spera la o şansă la titlu şi a intrat în luptă în calitate de favorit.

În aprilie, Doheney a fost învins la puncte de campionul WBA la categoria supercocoş Daniel Roman în lupta lor pentru unificarea centurii. Atunci a fost prima înfrângere a lui Doheney, câştigând precedentele 21 de lupte, cu 15 knockout-uri.

În vârstă de 26 de ani, Ionuţ Băluţă este un boxer din Constanţa care s-a stabilit în Madrid.

Până acum, Băluţă are 13 victorii şi două înfrângeri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici