CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti, victorii în meciurile amicale de duminică

Campioana Ligii Florilor, CSM Bucureşti, şi vicecampioana Rapid Bucureşti au câştigat duminică meciurile amicale cu Krim Ljubljana, respectiv Brest Bretagne.

124 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti, victorii în meciurile amicale de duminică

În Slovenia, CSM Bucureşti s-a impus cu 27-25 (9-12), în al cincilea amical din această vară, înaintea debutului noului sezon, care va avea loc pe 26 şi 27 august, odată cu desfăşurarea Turneul Final 4 al Supercupei României.

În celelalte meciuri internaţionale, campioanele au învins în deplasare pe FTC Budapesta, cu 31-28 (17-16), şi pe Budunost Podgorica, cu 27-22 (12-13).

Vicecampioana Rapid Bucureşti a jucat duminică pe teren propriu un amical în compania francezelor de la Brest Bretagne, pe care le-au învins la limită cu 31-30 (15-11).

În celelalte meciuri internaţionale de pregătire, Rapid a suferit trei înfrângeri la un turneu amical din Danemarca, fiind învinsă de Ikast Håndbold, SG BBM Bietigheim şi Metz Handball.

Până la Turneul Final 4 al Supercupei României, Rapid va mai juca în turneul amical de la Brăila, din 16-19 august, la care mai participă Brest Bretagne, SCM Râmnicu Vâlcea şi echipa gazdă, Dunărea Brăila.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici