CSM Oradea, a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor la polo

Campioana României la polo CSM Oradea a învins, miercuri, pe teren propriu, formaţia germană Spandau 04 Berlin, scor 11-7, în cea de-a cincea partidă din grupa D a Ligii Campionilor.

149 afișări
Imaginea articolului CSM Oradea, a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor la polo

CSM Oradea, a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor la polo (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Scorul pe reprize a fost 4-1, 3-1, 3-1, 1-4.

Marcatori:

CSM Oradea – Diaconu 3 goluri, Szabo 2, Creţu 2, Chioveanu 1, Buşilă 1, Dunca 1, Matei 1

Spandau 04 Berlin – Politze 2, Bukowski 1, Miers 1, Stamm 1, Kleiwe 1, Restovici 1.

Tot miercuri s-a jucat partida dintre ungurii de la Szegedi VE şi Galtasaray, scor 11-8. Szegedi conduce clasamentul, cu 15 puncte, urmată de Partizan Belgrad 7, CSM Oradea 6, Galatasaray 4 şi Spandau 3.

În primele patru meciuri din grupa D, orădenii au pierdut, pe teren propriu, cu Szegedi, scor 9-14 şi cu Partizan Belgrad, în deplasare, cu 7-8, respectiv cu Spandau, 13-5, dar au şi câştigat, acasă, meciul cu Galatasaray Istanbul, scor 11-8.

Programul în continuare al campioanei României este următorul: Galatasaray-CSM Oradea (9 ianuarie), CSM Oradea-Partizan Belgrad (23 ianuarie), Szeged-CSM Oradea (6 februarie).

Obiectivul campioanei României este trecerea de faza grupelor, care ar însemna o clasare în primele patru locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici