CSM Târgovişte, campioana României la baschet feminin pentru a 10-a oară

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a câştigat joi, în deplasare, cel de-al 10-lea titlu naţional din istorie, după ce a învins în meciul al treilea al finalei, decisiv, formaţia CSM Satu Mare, scor 59-69 (31-29).

252 afișări
Imaginea articolului CSM Târgovişte, campioana României la baschet feminin pentru a 10-a oară

CSM Târgovişte, campioana României la baschet feminin pentru a 10-a oară

Marcatoare:

CSM Satu Mare: Freeman 18 puncte, Whittington 14, Orosz 11, Pârău 10, Mehmedici 6

CSM Târgovişte: Zherzerunova 20 puncte, Givens 18, Cocker 14, Ciocan 9, Diaconu 4, Dara 4.

În primele două meciuri ale finalei, din cele cinci programate, CSM Târgovişte s-a impus, cu 64-49 (35-33) şi 70-62 (29-29), iar cu scorul general de 3-0 a cucerit titlul naţional, al 10-lea din palmares.

Medaliile de bronz au fost câştigate de campioana sezonului trecut, ICIM Arad, care a învins Nova Vita Tg. Mureş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici