CSU Metal Galaţi a câştigat Cupa României la feminin

Echipa de volei feminin CSU Metal Galaţi a câştigat miercuri Cupa României, după ce a învins în finala competiţiei formaţia Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-18, 25-19).

18 afișări
Imaginea articolului CSU Metal Galaţi a câştigat Cupa României la feminin

CSU Metal Galaţi a câştigat Cupa României la feminin (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

În faza semifinalelor, Metal Galaţi, campioana şi deţinătoarea Cupei României, a eliminat formaţia Unic Piatra Neamţ, în timp ce Dinamo Bucureşti a dispus de VC 2004 Tomis Constanţa.

La meciul de la Constanţa a asistat şi preşedintele FR Canotaj şi totodată al clubului CS Dinamo Bucureşti, Elisabeta Lipă.

Tot miercuri, la Constanţa, se va disputa şi finala Cupei României la masculin, între echipele VCM Tomis şi VCM Piatra Neamţ.

Aceleaşi formaţii implicate în Cupa României se vor duela la finalul săptămânii şi în primele partide ale semifinalelor Diviziei A, după următorul program:

Masculin

CVM Tomis Constanţa-Remat Zalău

Dinamo Bucureşti-VCM Piatra Neamţ.

Feminin

CSU Metal Galaţi - Ştiinţa Bacău

CSV Tomis Constanţa - Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici