Cu cine vor juca româncele Sorana Cîrstea şi Alexandra Cadanţu, în primul tur la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea o va întâlni pe Na Li, favorita numărul 7, în timp ce Alexandra Cadanţu va juca în compania Mariei Şarapova, cap de serie numărul 2, în runda inaugurală a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, de la Roland Garros, conform tragerii la sorţi de vineri.

146 afișări
Imaginea articolului Cu cine vor juca româncele Sorana Cîrstea şi Alexandra Cadanţu, în primul tur la Roland Garros

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simona Halep va juca în primul tur cu favorita numărul 26, jucătoarea cehă Petra Ceskovska, în timp ce americanca Irina Falconi va fi adversara Edinei Gallovits-Hall.

Favorita numărul 32, Monica Niculescu, o va întâlni pe rusoaica Nina Bratchikova, iar Irina-Camelia Begu va juca în compania franţuzoaicei Aravane Rezai, beneficiara unui wild-card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici