Cum a relatat presa internaţională eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros

Eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros i-a şocat pe toţi oamenii de sport. Ziarele de din întreaga lume au fost şi ele uimite de modul în care a fost învinsă românca. A cedat mult prea uşor, în două seturi, într-un joc destul de scurt.

683 afișări
Imaginea articolului Cum a relatat presa internaţională eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros

Cum a relatat presa internaţională eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros

Titlurile sunt îndreptate şi către Amanda Anisimova care, în afara câtorva momente, a făcut meciul perfect.

BBC Sport: ”La doar 17 ani are lumea la picioare!”.
Indy Sport: ”Campioana Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros, după o înfrângere şocantă”.
Sportstar: ”AMANDA ANISIMOVA! Să notaţi numele acesta undeva”.
Irish Times Sport: ”Simona Halep a fost eliminată de o sportivă de 17 ani”.
Christopher Clarey, specialistul New York Times pe tenis, a titrat: ”Ultimul fenomen al tenisului din noul val: americanca Amanda Anisimova, 17 ani, e prima sportivă născută după 2000 care ajunge în semifinalele unui Mare Şlem”.

Simona Halep (3 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros, joi, după ce a pierdut în faţa americancei de 17 ani Amanda Anisimova (51 WTA), scor 2-6, 4-6

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici