Cupa Mondială la Fotbal din 2006, expusă în Bucureşti, de Ziua Italiei

Cupa câştigată de Italia la Campionatul de fotbal din Germania va fi expusă la "Reşedinţa Italiei", pe lângă alte evenimente care vor fi organizate cu prilejul Festivalului Italian ce se va desfăşura în România între 20 mai şi 17 iunie.

198 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială la Fotbal din 2006, expusă în Bucureşti, de Ziua Italiei

Cupa Mondială la Fotbal din 2006, expusă în Bucureşti, de Ziua Italiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Mario Cospito, a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă principalele evenimente organizate în cadrul Festivalului italian.

"Va fi expusă totodată Cupa Mondială la fotbal câştigată de naţionala italiană la Campionatul Mondial din Germania, din 2006", a spus ambasadorul Mario Cospito. El a declarat că a descoperit cu plăcere faptul că evenimentul coincide cu anul în care este marcată a 100-a aniversare a Federaţiei Române de Fotbal.

De asemenea, ambasadorul a mai spus că Ziua Naţională a Italiei de anul viitor va coincide cu finalul Campionatului din Africa de Sud. "Noi sperăm ca Italia să participe şi să aibă un parcurs cât mai bun, să câştige pentru a putea aduce o nouă Cupă şi în România", a glumit ambasadorul.

O săptămână dedicată modei italiene, una gastronomiei şi alta expoziţiilor de mobilier, concerte, un festival de film sunt printre principalele evenimente ale Festivalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici