Cupa Mondială la fotbal feminin a început cu meciul Franţa-Nigeria

Cupa Mondială la fotbal feminin a început, duminică, la Sinsheim, cu meciul Franţa - Nigeria (grupa A), informează AFP.

17 afișări

Stadionul Rhein-Neckar Arena, unde joacă echipa Hoffenheim, era aproape plin pentru acest prim meci, peste 22.000 de persoane luând loc în tribunele arenei de 25.000 de locuri.

Înainte de meci a avut loc o scurtă ceremonie de deschidere, însă deşi Franţa - Nigeria este primul meci, partida oficială de deschidere va avea loc la ora 16.00 GMT, pe stadionul Olimpic din Berlin, cu Germania-Canada, tot în grupa A.

Meciul, care va fi urmărit de peste 70.000 de spectatori pe stadionul Olimpic, va fi precedat de o ceremonie de deschidere la care urmează să asiste cancelarul german Angela Merkel, preşedintele FIFA Sepp Blatter şi preşedintele UEFA, Michel Platini.

Pentru această ediţie a Cupei Mondiale, FIFA a anunţat vânzarea a 80 la sută din cele 900.000 de bilete puse în vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici