Cupa României: Chindia Târgovişte a trecut cu 3-0 de Farul Constanţa şi s-a calificat în sferturi. Echipa lui Emil Săndoi a dominat meciul

Chindia Târgovişte s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale Cupei României, învingând în optimi pe Farul Constanţa, cu 3-0, meci jucat pe stadionul „marinarilor”.

351 afișări
Imaginea articolului Cupa României: Chindia Târgovişte a trecut cu 3-0 de Farul Constanţa şi s-a calificat în sferturi. Echipa lui Emil Săndoi a dominat meciul

Sursa foto: Mediafaxfoto

Farul Constanţa - Chindia Târgovişte s-a încheiat 0-3, miercuri după-amiază, în optimile de finală ale Cupei României.

Prima divizionară este a treia echipă calificată în faza următoare, după Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti, care au trecut mai departe cu acelaşi scor, 3-0, în cazul jucătorilor din Călăraşi fiind vorba de un rezultat stabilit la masa verde.

Chindia a deschis scorul în prima repriză, în minutul 39, prin Berisha, care a împins mingea în poartă de pe linia de 6 metri, după o excelentă centrare a lui Şerban.

Chindia a controlat partida şi în repriza secundă, majorând scorul în minutul 70, prin Paul Iacob, care a nimerit vinclul porţii din lovitură liberă de la 25 de metri.

Tomas Diaz a făcut 3-0, peste doar 2 minute, şutînd în acelaşi vinclu ca şi Iacob.

Chindia Târgovişte trece în faza următoare a Cupei României şi aşteaptă tragerea la sorţi pentru a-şi afla adversarul din sferturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici