Cupa României la fotbal. FCSB a fost egalată de la 3-0, dar s-a calificat în „optimi”

  • CS Hunedoara, continuarea tradiţiei celebrei Corvinul, a trimis în prelungiri meciul cu vicecampioana României.
  • Bucureştenii au avut avans 3-0, obţinut încă din prima repriză, dar au fost egalaţi în minutul 83.
  • Din Cupa României a fost eliminată Farul Constanţa, învinsă cu 1-0 de Sepsi.
698 afișări
Imaginea articolului Cupa României la fotbal. FCSB a fost egalată de la 3-0, dar s-a calificat în „optimi”

Edy Iordănescu, antrenor FCSB

FCSB a avut nevoie de prelungiri pentru a obţine calificarea în optimile de finală ale Cupei României la fotbal în faţa formaţiei de liga a treia CS Hunedoara pe care a învins-o miercuri cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), după 120 de minute, în deplasare.

La primul meci în nocturnă la Hunedoara, pe stadionul ''Michael Klein'', vicecampioana României a condus cu 3-0, prin golurile marcate de Ianis Stoica (19, 50) şi Răzvan Oaidă (31), dar relaxarea ''roş-albaştrilor'' şi ambiţia jucătorilor antrenaţi de Florin Maxim, fost jucător la Sportul Studenţesc, a făcut ca hunedorenii să reuşească o egalarea incredibilă, după golurile înscrise de Antonio Vlad (58), Andrei Hergheligiu (70) şi Petre Simon (83).

FCSB a avut câteva ocazii foarte bine de a încheia meciul în 90 de minute, dar nu a reuşit. Echipa antrenată de Edi Iordănescu a tranşat disputa în prelungiri, marcând prin Alexandru Musi (95) şi Valentin Gheorghe (98) şi ratând alte câteva oportunităţi bune de a mai înscrie.

FCSB este a 13-a echipă calificată în optimi: opt formaţii de Liga I, FC Voluntari, FC U Craiova, FC Rapid, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Gaz Metan Mediaş, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FCSB, patru echipe de ligă secundă, FC Hermannstadt, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi FC Buzău, şi o formaţie de liga a treia, CS Minaur Baia Mare.

CS Hunedoara - FCSB 3-5 (0-2, 3-3), după prelungiri, Stadion ''Michael Klein'' - Hunedoara
Au marcat: Antonio Vlad (58), Andrei Hergheligiu (70), Petre Simon (83), respectiv Ianis Stoica (19, 50), Răzvan Oaidă (31), Alexandru Musi (95), Valentin Gheorghe (98).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici