Cupa României la fotbal. UTA Arad-U Craiova 1948 este primul meci din sferturi

UTA Arad-U Craiova 1948 este primul meci din sferturile Cupei României la fotbal. Partida se dispută marţi, la Arad.

462 afișări
Imaginea articolului Cupa României la fotbal. UTA Arad-U Craiova 1948 este primul meci din sferturi

Cupa României la fotbal. UTA Arad-U Craiova 1948 este primul meci din sferturi

Partida UTA Arad-U Craiova 1948 va începe la ora 19.00.

În sferturile Cupei României se vor mai juca partidele FC Hermannstadt – Universitatea Cluj, miercuri, de la ora 19.00, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Mioveni, joi de la ora 18.00, şi CFR Cluj – FC Argeş, tot joi de la ora 21.00.

Meciurile se joacă într-o singură manşă. Câştigătoarele se vor califica în semifinalele competiţiei. Sepsi sau Mioveni vor întâlni pe CFR sau FC Argeş, iar învingătoarea din partida FC Hermannstadt - Universitatea Cluj se va confrunta cu învingătoarea dintre UTA şi FC U Craiova 1948.

Finala Cupei României se va juca pe 24 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici