Cursuri obligatorii antidoping pentru sportivii participanţi la JO-2008

Agenţia Naţională Antidoping va lansa, miercuri, campania educativă "Beijing 2008 - şansa sportivilor curaţi", în cadrul căreia reprezentanţii României la JO-2008 vor fi nevoiţi să urmeze cursuri de educaţie antidoping şi să obţină un atestat în domeniu pentru a putea face parte din lotul olimpic.

2 afișări
Imaginea articolului Cursuri obligatorii antidoping pentru sportivii participanţi la JO-2008

Cursuri obligatorii antidoping pentru sportivii participanţi la JO-2008

Campania este realizată în parteneriat cu Agentia Naţională pentru Sport şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, iar printre obiectivele lor se numără informarea sportivilor cu privire la riscul utilizării substanţelor şi/sau metodelor interzise şi educarea în vederea practicării unui sport curat la Jocurile Olimpice.

În cadrul campaniei, Agenţia Naţională Antidoping va organiza, în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, cursuri de educaţie antidoping, care sunt obligatorii pentru toţi sportivii lotului olimpic. După terminarea cursurilor, sportivii vor susţine un test şi vor obţine un atestat de educaţie antidoping necesar pentru a face parte din lotul olimpic.

Lansarea campaniei va avea loc, miercuri, la Sala Paris a Hotelului Novotel, începând cu ora 17:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici