Dan Grecu: Marian Drăgulescu "a mâncat" calificarea în finală

Fostul antrenor coordonator al lotului masculin de gimnastică al României, Dan Grecu, a declarat, luni, la întoarcerea de la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, că "se poate spune că Marian Drăgulescu a mâncat calificarea în finală".

37 afișări
Imaginea articolului Dan Grecu: Marian Drăgulescu "a mâncat" calificarea în finală

Dan Grecu: Marian Drăgulescu a mâncat calificarea în finală (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Rezultatele de la Mondiale sunt un semnal de alarmă pentru cei care lucrează în domeniu. Echipa este în formare, iar şansele de calificare pentru Jocurile Olimpice se păstrează. Am avut posibilitatea să intrăm între primele opt, dar asta e. Prin greşelile făcute se poate spune că Marian Drăgulescu a mâncat calificarea în finală. Sunt puţin dezamăgit. Am vorbit cu Marian înainte de competiţie şi l-am sfătuit să nu participe", a spus Grecu, care acum este arbitru internaţional.

Dan Grecu a vorbit şi despre faptul că gimnastul Robert Stănescu doreşte să reprezinte în viitor Canada: "Orice gimnast care nu mai concurează pentru echipa României este o pierdere. O să încerc să-l conving să nu renunţe, dar o condiţie ar fi ca el să facă mai multe aparate".

Echipa masculină de gimnastică a României a ratat calificarea în finală, iar în probele individuale niciun sportiv nu a obţinut vreo medalie. În schimb, la feminin, Ana Porgras a cucerit aurul la bârnă, iar Diana Chelaru argintul la sol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici