Dan Nistor, Dinamo: Daniel Popa are ruptură. Gazonul de pe Arena Naţională este penibil

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a declarat la finalul meciului cu FC Botoşani, de sâmbătă seară, scor 1-1, că Daniel Popa a suferit o ruptură din cauza stării gazonului de pe Arena Naţională.

118 afișări
Imaginea articolului Dan Nistor, Dinamo: Daniel Popa are ruptură. Gazonul de pe Arena Naţională este penibil

Dan Nistor, Dinamo: Daniel Popa are ruptură. Gazonul de pe Arena Naţională este penibil

Nistor a numit gazonul de pe Arena Naţională "penibil", considerându-l vinovat pentru accidentarea suferită de colegul din ofensiva lui Dinamo.

„Gazonul este penibil, stadionul este extraordinar. Popa a făcut ruptură. Păcat de acest stadion, e păcat să joci pe un asemenea gazon. Dacă aveam 6.000-7.000 de suporteri, aş prefera să jucăm pe Ştefan cel Mare, pentru că e un gazon extraordinar acolo”, a declarat Dan Nistor, sâmbătă, după meciul cu FC Botoşani, la DigiSport.

Daniel Popa a fost introdus în teren în minutul 74 al confruntării de pe Arena Naţională, însă a cerut să fie înlocuit un sfert de oră mai târziu.

Noul gazon de pe Arena Naţională a fost montat după concertele susţinute de Ed Sheeran şi trupa Metallica, fiind inaugurat la meciul România-Spania, din preliminariile EURO 2020, partidă care s-a disputat pe 5 septembrie şi s-a încheiat cu victoria ibericilor, scor 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici