Dan Petrescu ar putea fi viitorul antrenor al naţionalei

Surse din anturajul Federaţiei Române de Fotbal au dezvăluit că numele care apare cel mai des în discuţiile purtate în cercurile naţionalei este cel al lui Dan Petrescu.

11 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu ar putea fi viitorul antrenor al naţionalei

Dan Petrescu ar putea fi viitorul antrenor al naţionalei

Cel mai probabil, noul selecţioner va fi înscăunat în vară, după meciul cu Lituania. Asta şi pentru că nici un tehnician nu este dispus să renunţe la proiectele în care este angrenat în prezent.

Află cine ar putea să fie viitorul antrenor al naţionalei pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici