Dan Petrescu, testat pozitiv cu Covid-19

  • Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus
  • Este la 10-lea caz la campioana CFR Cluj, 4 fiind jucători
  • La Dinamo, situaţia e şi mai gravă: 21 de cazuri pozitive
5355 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, testat pozitiv cu Covid-19
Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă Gazeta Sporturilor. Este al 10-lea caz pozitiv la campioana CFR dupa 4 jucători (Păun, Sandomierski, Djokovic şi Manea). Celelalte 5 cazuri sunt din staff-ul lui Dan Petrescu.
 
Dan Petrescu va fi internat pentru cel puţin 48 de ore în spital în urma testului pozitiv. CFR Cluj ar trebui să joace duminică în Liga 1 contra celor de la Botoşani.
 
La Dinamo, situaţia e şi mai gravă: alţi 7 jucători au fost testaţi pozitiv, numărul cazurilor la echipă ajungând la 21! Dintre aceste cazuri, 18 sunt jucători la prima echipă. Astfel, este greu de crezut că Dinamo va putea juca în etapa următoare cu Hermannstadt, meci programat pentru joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici