Dance Masters, competiţie internaţională de nivel mondial la Bucureşti, în perioada 1-3 aprilie

Dance Masters, competiţie internaţională de dans sportiv la nivel mondial, va avea loc la Bucureşti, la Sala Polivalentă, în perioada 1-3 aprilie, potrivit unui comunicat oficial al Federaţiei Române de Dans Sportiv remis MEDIAFAX.

929 afișări
Imaginea articolului Dance Masters, competiţie internaţională de nivel mondial la Bucureşti, în perioada 1-3 aprilie

Dance Masters, competiţie internaţională de nivel mondial la Bucureşti, în perioada 1-3 aprilie

Dance Masters se pregăteşte de cea de-a 13-a ediţie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, în perioada 1-3 aprilie 2016, după cum urmează: ziua de 1 aprilie va fi dedicată în întregime competiţiilor naţionale, iar zilele de 2 si 3 aprilie vor fi dedicate întrecerilor internaţionale.

Dance Masters este o competiţie anuală în calendarul Federaţiei Internaţionale de Dans Sportiv (WDSF) şi Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS), în 2016 cu licenţe Standard & Latin World Open şi WDSF Open, iniţiată în 2004 de către Virgil Grigore (Clubul Sportiv Pas în Doi ), Bogdan Paun si Gheorghe Raducan (Phoenix Dance Club).

Sunt aşteptaţi 2.000 de dansatori din peste 20 de ţări. Sâmbătă, 2 aprilie, şi duminică, 3 aprilie, de la ora 19:30, au loc Galele Dance Masters, unde vor străluci în finale cei mai buni dansatori, standard şi latino.

Organizatorii continuă invitaţia lansată iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu deţin carnet de dansator la un club de dans sportiv), aceea de a participa într-o competiţie de vals vienez dedicat 100% amatorilor.

Trofeul poartă numele lui Titus Munteanu, regizor, realizator TV, în trecut având funcţia şi de vicepreşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Dans Sportiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici