Dănciulescu: Vin la Hercules să ajut la promovarea în Primera Division

Atacantul Ionel Dănciulescu a declarat, marţi, că este extrem de încântat că va juca în Spania şi a menţionat că principalul său obiectiv este să ajute formaţia Hercules să promoveze în prima ligă spaniolă, informează publicaţia Diario Informacion.

65 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Vin la Hercules să ajut la promovarea în Primera Division

Dănciulescu: Vin la Hercules să ajut la promovarea în Primera Division (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Sunt extrem de încântat că voi juca în Spania şi voi face totul pentru a ajuta pe Hercules să promoveze în prima ligă. Nu ştiu prea multe despre Hercules însă mi s-a spus că este un club cu multă istorie şi că şi-a făcut o echipă foarte puternică pentru acest sezon. Sunt foarte mulţumit de aşteptările generate de transferul meu în Alicante. Trebuie să mulţumesc celor de la Hercules că mi-au dat această şansă", a declarat Dănciulescu.

Jucătorul român va sosi în Spania miercuri şi a menţionat că accidentarea din cauza căreia nu va juca la naţionala României nu este una gravă. "Este o leziune musculară fără prea mare importanţă şi în aproximativ o săptămână sper să mă antrenez alături de coechipierii mei", a spus Dăniulescu.

Dănciulescu, dorit la Hercules de tehnicianul Esteban Vigo, alături de care a lucrat la Dinamo Bucureşti, a afirmat că a urmărit îndeaproape campionatul Spaniei. "Nu ştiu doar de Real Madrid şi Barcelona, ci ştiu şi de Getafe (n.r. - unde joacă fundaşul Cosmin Contra şi unde a evoluat şi Gică Craioveanu). Luni am urmărit la televizor meciul FC Barcelona - Sporting Gijon", a comentat Dănciulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici