Danemarca U21-România U21, scor 1-0, la pauză. Nordicii au înscris după trei minute

Naţionala U21 a României este condusă la pauza meciului cu reprezentativa similară a Danemarcei, la Aalborg, scor 1-0, în preliminariile EURO 2021.

95 afișări
Imaginea articolului Danemarca U21-România U21, scor 1-0, la pauză. Nordicii au înscris după trei minute

Danemarca U21-România U21, scor 1-0, la pauză. Nordicii au înscris după trei minute

Olsen a deschis scorul după doar trei minute. Danezul a pătruns în careu şi l-a învins pe Aioani cu un şut în forţă. Boboc, Dima, Băluţă şi Paşcanu nu au intervenit, permiţându-le astfel gazdelor să marcheze.

În minutul 16, danezii au lovit bara prin Holse, care a încercat să centreze în faţa porţii, însă mingea a nimerit stâlpul din stânga portarului României. În minutul 28, gazdele au avut o nouă şansă de a face 2-0, însă fundaşul Dima a respins din apropierea liniei porţii.

România a început să devină periculoasă în a doua parte a primei reprize, când Florin Coman a ratat două şase importante.

La ora transmiterii acestei ştiri, România U21 joacă împotriva Danemarcei U21, la Aalborg, în preliminariile pentru Campionatul European din 2021.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici