Daniel Isăilă şi-a reziliat contractul cu FCM Târgu Mureş

Antrenorul Daniel Isăilă şi-a reziliat, luni seară, contractul cu FCM Târgu Mureş, echipă pe care a antrenat-o de la începutul sezonului.

239 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă şi-a reziliat contractul cu FCM Târgu Mureş

Daniel Isăilă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu mai sunt antrenorul echipei FCM Târgu Mureş. Am discutat cu cei din conducere şi am ajuns la un acord să reziliem contractul. Cred că aşa este mai bine pentru ambele părţi. Le doresc multă baftă jucătorilor dar şi celor din conducere şi sper să reuşească promovarea în Liga I", a declarat Daniel Isăilă.

După 16 etape, FCM Târgu Mureş ocupă locul 5 în B2 la şase puncte de locul doi ce asigură promovarea în prima ligă. În prima etapă a returului, FCM Târgu Mureş a pierdut cu scorul de 2-0 meciul disputat pe teren propriu cu Damila Măciuca.

Daniel Isăilă (40 de ani) a antrenat pe FC Săcele, FC Braşov, Sportul şi FCM Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici