Daniel Niculae, ales în echipa etapei a V-a din Franţa

Atacantul român al echipei AJ Auxerre, Daniel Niculae, marcatorul celui de-al doilea gol în partida câştigată de formaţia sa, duminică, scor 2-0, în faţa grupării OGC Nice, a fost ales în echipa etapei a V-a a campionatului francez, de către site-ul goal.com.

27 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae, ales în echipa etapei a V-a din Franţa

Daniel Niculae (d), ales în echipa etapei a V-a din Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Daniel Niculae - nu puteam să îl omitem din echipa etapei! Un singur gol, e adevărat, marcat în finalul meciului, dar un gol atât de preţios pentru internaţionalul român, care a pus punct unei perioade de peste un an şi jumătate fără gol! Pe de altă parte, el a asigurat prima victorie în acest campionat pentru Auxerre", comentează goal.com.

Echipa etapei a V-a din Ligue I, în viziunea site-ului menţionat, este următoarea: Stephane Ruffier (AS Monaco) - Cedric Hengbart (Auxerre), Marc Planus (Bordeaux), Souleymane Diawara (Marseille), Aly Cissokho (Lyon) - Jerome Leroy (Rennes), Alberto Costa (Montpellier), Sylvain Marveaux (Rennes), Michel Bastos (Lyon) - Brandao (Marseille), Daniel Niculae (Auxerre).

Atacantul Daniel Niculae a înscris un gol în partida pe care echipa sa, AJ Auxerre, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa formaţiei OGC Nice, într-un meci din etapa a V-a a campionatului Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici