Daniel Niculae: Este un blestem că iar întâlnim Franţa în preliminarii

Atacantul echipei AJ Auxerre, Daniel Niculae, a declarat, în presa franceză, că este un blestem faptul că naţionala României va înfrunta Franţa în preliminariile Euro-2012, după ce a evoluat împotriva selecţionatei franceze şi în calificările pentru CM-2010, informează lejdc.fr.

16 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae: Este un blestem că iar întâlnim Franţa în preliminarii

Daniel Niculae: Este un blestem că iar întâlnim Franţa în preliminarii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este un blestem. Franţa va fi favorita grupei, dar a trecut mult timp de când nu ne-au învins. În plus, avem avantajul că îi cunoaştem foarte bine", a declarat atacantul român pentru publicaţia L'Yonne Republicaine.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului, conform tragerii la sorţi de duminica trecută de la Varşovia.

Niculae nu dorit să vorbească despre contractul său cu gruparea din Auxerre, care expiră la finalul acestui sezon: "Voi fi la final de contract, dar nu prea este momentul să discutăm acum despre acest subiect. Vom vedea ce se întâlmplă la finalul sezonului. Pentru moment, eu prefer să vorbesc de echipă".

Întrebat care va fi posibila sa destinaţie în cazul plecării de la echipa franceză, Niculae a răspuns în glumă: "Prefer să merg pe malurile Mării Negre. Aceasta este destinaţia mea preferată pentru vacanţă".

Niculae, care s-a recuperat după o contractură la coapsă suferită la finalul lunii ianuarie, a fost folosit în meciul pe care Auxerre l-a câştigat, miercuri, cu Plabennec (4-0), în Cupa Franţei, iar duminică ar putea fi utilizat titular în jocul cu Rennes, din Ligue 1. "Nu eşti niciodată fericit să fii accidentat. Toată lumea vrea să facem un joc mare duminică pentru a uita partida cu Grenoble (n.r. - pierdută de Auxerre cu scorul de 5-0). Totuşi, Rennes este una dintre cele mai bune echipe din campionat. Având în vedere starea gazonului, cred că meciul se va fi juca din punct de vedere fizic şi va fi decis de detalii. În cazul în care nu vor reuşi să-şi dezvolte jocul, atunci e o veste destul de bună pentru noi", a completat fostul atacant rapidist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici