Dansuri orientale pentru Răzvan Lucescu de ziua lui

Organizatorii turneului de pregătire din Antalya al echipei FC Braşov au invitat o dansatoare profesionistă cu ocazia petrecerii date, la Hotelul Kremlin, în cinstea tehnicianului Răzvan Lucescu, care a împlinit, marţi, 40 de ani.

283 afișări
Imaginea articolului Dansuri orientale pentru Răzvan Lucescu de ziua lui

Dansuri orientale pentru Răzvan Lucescu de ziua lui (Imagine: Mediafax Foto)

După felicitările, tortul şi cadourile oferite din partea echipei, antrenorul a avut parte de o surpriză, marţi seară, la cină. Aflând că este ziua de naştere a lui Răzvan Lucescu, organizatorii turneului i-au pregătit acestuia un dar inedit, aducând la petrecere o dansatoare.

Lucescu a dansat pentru câteva secunde alături de aceasta, după care a revenit la masă. Apoi, dansatoarea i-a invitat şi pe jucătorii braşoveni să i se alăture, însă singurul care s-a arătat interesat a fost brazilianul Ezequias, care a rămas, la un moment dat, fără tricoul de pe el.

Petrecerea dată în cinstea lui Răzvan Lucescu s-a încheiat în jurul orelor 22.00.

"Ce pot să spun? A fost o petrecere reuşită, şi da, recunosc, m-a surprins ce mi-au pregătit organizatorii. Nu mă aşteptam. A fost drăguţ, mai ales că s-a mai destins puţin atmosfera, acum fiind în cantonament, concentraţi la meciuri şi pregătire. Un astfel de moment mai destinde şi relaxează. Le mulţumesc tuturor, şi băieţilor, şi celor de la hotel. Tot ce îmi doresc acum, profesional vorbind, e să ne calificăm în UEFA. Am încredere că putem", a declarat Răzvan Lucescu.

FC Braşov joacă, miercuri, de la ora 16.00, ultimul amical din Turcia, în compania echipei FC Taraz din Kazahstan. Delegaţia braşoveană se va întoarce în ţară vineri seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici