Dario Bonetti, amendat şi suspendat de Comisia de Disciplină deşi nu mai este antrenorul lui Dinamo

Fost antrenor al echipei Dinamo, italianul Dario Bonetti, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF pentru declaraţiile jignitoare făcute la adresa preşedintelui Dumitru Dragomir, cu patru etape de suspendare şi 7.000 de lei penalitate sportivă.

173 afișări
Imaginea articolului Dario Bonetti, amendat şi suspendat de Comisia de Disciplină deşi nu mai este antrenorul lui Dinamo

Dario Bonetti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sesizare Dario Bonetti - În baza art.52.1, lit.a sancţionează pe antrenorul Dario Bonetti cu suspendare pentru 4 jocuri şi, în solidar cu clubul FC Dinamo 1948, la plata unei penalităţi de 7.000 lei", se menţionează pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Clubul Dinamo a fost obligat de Comisia de Disciplină la plata pagubelor în valoare de 3.500 lei, produse de propriii suporteri la meciul din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ. De asemenea, tot pentru incidentele produse de fani la partida din deplasare cu Viitorul Constanţa, FC Dinamo a fost sancţionat cu o penalitate de 10.000 lei.

Comportamentul suporterilor la partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj a adus şi grupării Petrolul Ploieşti o penalitate de 10.000 de lei, în timp ce clubul Steaua a primit doar un avertisment din partea Comisiei de Disciplină.

Eliminat în partida cu Pandurii Târgu Jiu, antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, Ilie Stan, a primit o etapă de suspendare şi o penalitate de 320 de lei.

Membrii Comisiei de Disciplină i-a sancţionat pe jucătorii Daniel Stan (Concordia Chiajna), Marius Pena (Oţelul Galaţi), Pedro Taborda (FC Braşov) cu câte 2 etape de suspendare şi 2.000 de lei penalitate sportivă, iar pe Valentin Negru (Gaz Metan Mediaş) şi Ovidiu Burcă (FC Rapid) cu o etapă şi 740 lei fiecare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici