David Beckham ar putea rata Cupa Mondială

Mijlocaşul englez al formaţiei AC Milan, David Beckham, a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la meciul cu echipa Chievo, scor 1-0, şi ar putea rata Cupa Mondială din Africa de Sud, a anunţat postul Sky Sport Italia.

24 afișări
Imaginea articolului David Beckham ar putea rata Cupa Mondială

David Beckham ar putea rata Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este vorba probabil de o ruptură la tendonul lui Ahile", a scris clubul italian pe site-ul oficial, în timp ce vicepreşedintele Adriano Galliani a afirmat că jucătorul va fi indisponibil "probabil între cinci şi şase luni".

"L-am văzut şi suferă. În vestiar l-am luat în braţe şi i-am spus că, dacă vrea, va fi şi sezonul viitor alături de noi", a afirmat Galliani, citat de Ansa.

Tot Ansa a anunţat că Beckham va merge luni în Finlanda unde va fi operat de un mare specialist în chirurgie ortopedică, profesorul Sakari Orava.

Dacă natura accidentării este confirmată, Beckham va rata prezenţa la Cupa Mondială din Africa de Sud, ultima mare provocare a carierei sale.

Beckham a ieşit de pe teren şchiopătând, fără a putea să se sprijine pe piciorul stâng, fiind apoi evacuat pe targă. Anterior, el s-a oprit brusc din joc, fără să fi fost incomodat de vreun adversar.

"Accidentarea lui David ne face rău", a declarat Leonardo, antrenorul milanezilor. "Am obţinut o victorie importantă, însă această accidentare ne împiedică să ne bucurăm de ea. El a înţeles imediat ce s-a întâmplat, pentru că atunci când se rupe tendonul simţi", a mai spus Leonardo.

"David se simte foarte rău", a afirmat Clarence Seedorf, autorul golului victoriei, în timp ce fundaşul Ignazio Abate a declarat că englezul plângea în vestiar şi nu spunea nimic.

La fel ca şi sezonul trecut, fostul jucător de la Manchester United şi Real Madrid a fost împrumutat pentru şase luni la AC Milan de Los Angeles Galaxy. Jucând regulat, el spera să-l convingă pe Fabio Capello, selecţionerul italian al Angliei, să-l convoace pentru Cupa Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici