David Beckham şi-a închis academia de fotbal de la Londra

Mijlocaşul David Beckham a decis să închidă academia de fotbal pe care o deţinea la Londra, în coproprietate, hotărâre care a provocat nemulţumirea părinţilor copiilor ce urmau cursurile acestei şcoli, printre aceştia numârându-se şi sora fotbalistului, Lynne, informează cotidianul Evening Standard.

29 afișări
Imaginea articolului David Beckham şi-a închis academia de fotbal de la Londra

David Beckham şi-a închis academia de fotbal de la Londra

Potrivit publicaţiei citate, sute de părinţi s-au strâns în faţa academiei din Greenwich, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de decizia proprietarilor de a închide şcoala la sfârşitul săptămânii trecute.

Printre persoanele nemulţumite s-a numărat şi sora fotbalistului, Lynne, ai cărei copii mergeau de două ori pe săptămână la această academie.

"Sunt mulţi copii dezamăgiţi. Nu ştiu ce se va întâmpla în continuare, tot ce ştiu este că băieţii mei sunt supăraţi, şi în special cel mare. Şi David este supărat, însă nu cred că închiderea academiei este decizia sa personală. Nu ştiu unde îmi voi trimite copii acum. Va fi o pierdere mare pentru noi", a declarat Lynne, care are trei copii, Georgina (11 ani), Freddie (9 ani) şi Josh (4).

La academia lui Beckham, deschisă în 2005 în coproprietate cu firma AEG, erau înregistraţi 80.000 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, care plăteau 7 lire sterline (7,7 euro) pentru o oră de antrenament.

Proprietarii au decis să închidă academia, deoarece închirierea terenurilor expira anul viitor.

O petiţie cu 300 de semnături a fost trimisă firmelor AEG şi 19 Entertainment, ultima fiind compania care se ocupă cu promovarea imaginii lui David Beckham, prin care se solicită ca academia să rămână deschisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici