David Popovici: Scopul meu este să mă calific în finală şi odată ce eşti pe culoar ai o şansă

Scopul meu este să mă calific în finală şi odată ce eşti pe culoar ai o şansă, a declarat David Popovici înaintea startului Campionatului Mondial de înot în bazin scurt (25 m) de la Melbourne.

928 afișări
Imaginea articolului David Popovici: Scopul meu este să mă calific în finală şi odată ce eşti pe culoar ai o şansă

David Popovici: Scopul meu este să mă calific în finală şi odată ce eşti pe culoar ai o şansă

Potrivit Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), David Popovici a participat la o conferinţă de presă organizată de gazdele competiţiei.

„Nu cred că este un bluf să spun că nu-mi plac întrecerile în bazin scurt. Sunt oarecum construit pentru competiţia în bazin lung. Întoarcerile şi starturile sunt mai intense pe distanţa scurtă, aşa că aceasta este o oportunitate grozavă de a aduna informaţii, de a câştiga experienţă şi de a fi cea mai bună versiune pe care o pot fi”, a spus David Popovici.

Acesta a vorbit şi despre rivalitatea cu Kyle Chalmers.

„Sigur, există o rivalitate între mine şi Kyle Chalmers, dar cred că rivalitatea este doar în bazinul de 50 m. Kyle deţine recordul mondial pe 25 m, iar eu sunt deţinătorul recordului mondial în bazin lung. Deci, poate în câţiva ani, această rivalitate va fi reală. Scopul meu este să mă calific în finală şi, după cum ştim cu toţii, odată ce eşti pe culoar, ai o şansă”, a adăugat Popovici.

Melbourne găzduieşte, în perioada 13-18 decembrie 2022, întrecerile Campionatului Mondial de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori.

România va fi reprezentată de trei sportivi:

David Popovici – 100 m, 200 m şi 400 m liber;
Robert Glinţă – 50 m, 100 m, 200 m spate şi 100 m liber;
Andrei Anghel - 50 m spate şi 50 m fluture.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici