De la campioni, pentru români: urări de 1 decembrie încărcate de emoţie. Mesajul Simonei Halep, apreciat de mii de fani. Nadia Comăneci: "Ziua naţională a României. Ziua naţională a noastră"

De Ziua Naţională a României, campionii sportului românesc au adus din nou bucurie în inimile fanilor, la fel cum au făcut-o cu fiecare victorie de pe teren, din sala de gimnastică sau de pe terenul de fotbal.

610 afișări
Imaginea articolului De la campioni, pentru români: urări de 1 decembrie încărcate de emoţie. Mesajul Simonei Halep, apreciat de mii de fani. Nadia Comăneci: "Ziua naţională a României. Ziua naţională a noastră"

De la campioni, pentru români: urări de 1 decembrie încărcate de emoţie. Mesajul Simonei Halep, apreciat de mii de fani. Nadia Comăneci: "Ziua naţională a României. Ziua naţională a noastră"

Nadia Comăneci: "Ziua naţională a noastră"

Nadia Comăneci, cea mai cunoscută sportivă a României, care a rescris istoria gimnasticii la Jocurile Olimpice de la Montreal cu primul zece din istoria gimnasticii, a distribuit pe contul oficial de Facebook un clip de 8 secunde care a strâns peste 5.500 de vizualizări în trei ore. "1 decembrie, Ziua naţională a României. Ziua naţională a noastră. La mulţi ani, România".

De ziua naţională, Simona Halep a avut un mesaj scurt pentru conaţionali, transmis pe pagina de Instagram, alături de o poză cu tricolorul.

"La mulţi ani, România!", a transmis Simona, iar postarea liderului mondial s-a bucurat, imediat, de aprecierea fanilor. În mai puţin de două ore, zece mii dintre fanii Simonei de pe Instagram au apreciat mesajul lui Halep, însoţit de o poză în care cea mai bună jucătoare de tenis a României ţinea în mână un steag tricolor.

 

 

LA MULTI ANI ROMANIA !!

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Ultimul decar veritabil al naţionalei, gânduri în română şi în engleză, pentru a duce mesajul graniţă: "mândru că sunt român".

Adrian Mutu, managerul echipei naţionale de fotbal a României, a făcut o alegere inedită: în locul unei fotografii în tricoul galben al primei reprezentative din timpul carierei sale, a distribuit pe Instagram harta României, acoperită de tricolor.

Citiţi mai multe mesaje pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici