Decizia de eliberare pe cauţiune a lui Gh. Constantin, atacată de procurori

Judecătorii Tribunalului Argeş au admis, marţi, eliberarea pe cauţiune a fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) Gheorghe Constantin, dar procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA au făcut recurs, care urmează să fie judecat la Curtea de Apel Piteşti.

22 afișări
Imaginea articolului Decizia de eliberare pe cauţiune a lui Gh. Constantin, atacată de procurori

Gheorghe Constantin (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

În schimb, magistraţii Tribunalului Argeş au respins cererea de eliberare pe cauţiune a fostului director al OJPC Argeş Cristian Libertatu, avocaţii acestuia formulând recurs la această decizie, care va fi judecat tot la Curtea de Apel Piteşti.

În cursul dimineţii de marţi, Tribunalul Argeş admisese eliberarea pe cauţiune a directorului societăţii Pic, Liviu Făcăleaţă, după ce familia acestuia a depus suma de 20.000 de lei stabilită drept cauţiune, însă procurorii DNA Piteşti au făcut recurs şi la această decizie, care va fi judecat tot la Curtea de Apel Piteşti.

În dosarul corupţiei din arbitraj, în 14 aprilie au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă, precum şi fostul director al OPC Argeş Cristian Libertatu. Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici