Declaraţiile lui Adrian Mutu referitoare la scandalul ”Offiside”: "Nu sunt acuzat de evaziune fiscală! "

Adrian Mutu, atacantul formaţiei ASA Târgu Mureş, a precizat, pe contul său de Facebook, faptul că el nu este acuzat de evaziune fiscală în dosarul deschis de procurorii italieni în 2012.

1943 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile lui Adrian Mutu referitoare la scandalul ”Offiside”: "Nu sunt acuzat de evaziune fiscală! "

REACŢIA lui Adrian Mutu referitoare la scandalul ”Offiside”: "Nu sunt acuzat de evaziune fiscală! " (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Ce se întâmplă in Italia este exact ce s-a întâmplat în România cu dosarul «Transferurilor», în care erau acuzaţi preşedinţii de cluburi şi agenţii de jucători, aşa-zişii «procuratori», nu jucătorii care au fost transferaţi de aceştia! Eu nu am fost citat să mă prezint pentru declaraţii", a anunţat Adrian Mutu.

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport informează că trecerea lui Adrian Mutu de la Juventus la Fiorentina, din urmă cu zece ani, este unul dintre transferurile anchetate în dosarul "Offside". Persoanele vizate în cazul acestei mutări sunt finanţatorul clubului Fiorentina, Andrea della Valle, directorul sportiv din acea vreme, Pantaleo Corvino, şi Adrian Mutu.

Corvino era unul dintre apropiaţii fraţilor Ioan şi Victor Becali, agenţii lui Adrian Mutu din acea perioadă.

Cazul numit "Offside" a început la Napoli în 2012, unde patru procurori au detectat o reţea în care sunt angrenate 35 de cluburi din Serie A şi B, precum şi peste 100 de persoane

Mecanismul fraudulos priva Statul italian de încasarea taxelor provenite din tranzacţiile comerciale privind transferurile de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici