Delegaţie COSR în vizită la Londra, în vederea participării la Olimpiada din 2012

O delegaţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), condusă de preşedintele forului olimpic, Octavian Morariu, a facut o vizită la Londra, în vederea participării României la Jocurile Olimpice din 2012 din capitala Angliei.

39 afișări
Imaginea articolului Delegaţie COSR în vizită la Londra, în vederea participării la Olimpiada din 2012

Preşedintele COSR, Octavian Morariu (Montaj foto)

Vizita în Marea Britanie a fost efectuată la invitaţia preşedintelui Comitetului Olimpic Britanic, Lordul Moynihan. În cursul acestei deplasări, delegaţia COSR a vizitat baza olimpică de pregătire de la Tonbridge, situată în sudul Londrei, în vederea identificării unui centru corespunzător pentru pregătirea şi acomodarea lotului olimpic al României care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

De asemenea, a fost semnat, la Camera Lorzilor din Palatul Parlamentului Marii Britanii, un acord bilateral de cooperare şi parteneriat în domeniul sportiv şi olimpic între cele două comitete naţionale olimpice, care prevede schimburi de experinţă la nivel de tehnicieni, medicină sportivă, antidoping şi ştiinţa sportului.

La eveniment au fost prezenţi din partea britanică Lordul Moynihan, preşedinte, secretarul general Andrew Hunt şi directorul de Relaţii Internaţionale Louisa Huddy, iar din partea română preşedintele COSR, Octavian Morariu, directorul sportiv Alexandru Epuran, directorul de cabinet al preşedintelui, Cristian Butariu şi ambasadorul României la Londra, dr. Ion Jinga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici