Denis Alibec, Astra Giurgiu: Mesajul meu pentru selecţioner este să se uite în continuare la meciuri

Denis Alibec, atacantul formaţiei Astra Giurgiu, a declarat, vineri, după victoria echipei sale, în deplasare la Dinamo Bucureşti, scor 4-1, că speră să fie convocat la echipa naţională de fotbal în vederea Campionatului European din Franţa.

642 afișări
Imaginea articolului Denis Alibec, Astra Giurgiu: Mesajul meu pentru selecţioner este să se uite în continuare la meciuri

Denis Alibec, Astra Giurgiu: Mesajul meu pentru selecţioner este să se uite în continuare la meciuri (Imagine: Darius Mitrache/ Arhiva Mediafax Foto)

"Am făcut spectacol în această seară. Mă bucur că am reuşit să marchez şi sper să continui seria bună. Cred că este primul meu hattrick. Am fost motivat în această seară, dar nu are legătură cu criticile recente ale unora, nu e treaba mea. Mesajul meu pentru selecţioner este să se uite în continuare la meciuri. Îmi pare rău că n-am fost convocat la meciurile amicale ale naţionalei, dar sper să fiu convocat la EURO 2016. Încă mai am timp să demonstrez că merit să fiu în Franţa. În primul rând, sper să câştigam titlul, dacă vom juca aşa cred că avem şanse mari.", a declarat Alibec după meci, la DigiSport.

Geraldo Alves, fundaşul echipei Astra Giurgiu, a declarat, la finalul meciului de pe Arena Naţională, că echipa sa este favorită la titlu: "Sunt bucuros că am făcut aproape totul bine, împotriva unei echipe foarte bune. Sunt subiectiv, dar cred că Alibec este cel mai bun atacant din România şi ar trebui convocat, dar Anghel Iordănescu va lua decizia. Alibec a demonstrat şi azi că lumea greşeşte când îl critică. Cred că suntem favoriţi în lupta pentru titlu".

Astra Giurgiu a câştigat, vineri seară, meciul din deplasare cu Dinamo Bucureşti, scor 4-1, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. Boudjemaa (minutul 16), Alibec (minutele 35, 53 şi 67) au marcat pentru Astra, în timp ce singura reuşită în dreptul lui Dinamo a venit graţie unui autogol al fundaşului Geraldo Alves, în minutul 38.

În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu ocupă locul 1 în clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 35 de puncte. Steaua Bucureşti se află pe 2, cu 32 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo Bucureşti se menţine pe poziţia a 5-a, cu 27 de puncte. Dinamo rămâne fără victorie în play-off.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici