Edward Iordănescu: „Steaua nu e specială, regulile sunt pentru toţi”

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, luni, că regulile ar trebui aplicate pentru toate cluburile, în cazul jucătorilor convocaţi la naţională.

269 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu: „Steaua nu e specială, regulile sunt pentru toţi”

Edward Iordănescu: „Steaua nu e specială, regulile sunt pentru toţi” (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

„Din turneul echipei naţionale au avut de câştigat echipa naţională şi Steaua. Echipa naţională pentru că acel grup de jucători tineri a luat contact cu staff-ul şi cu metodele de lucru. Jucătorilor le-au fost observate calităţile, caracterele, temperamentele, modul de gândire şi au simţit starea de spirit din cadrul echipei naţionale, iar de aici pot apărea avantaje măcar pe termen mediu-lung, dacă nu imediat. Mă gândesc la mărirea ariei de selecţie pentru următoarele preliminarii şi chiar pentru turneul final din Franţa la anumiţi jucători”, a spus antrenorul Pandurilor.

Edward Iordănescu a mai declarat, pentru MEDIAFAX, faptul că Steaua va pleca, în playoff, cu un avantaj în faţa celorlalte echipe: „Nimeni nu e special, iar regulile ar trebui să fie aceleaşi pentru toţi. Steaua nu deţine reţeta magică de lucru, respect munca lor, însă periodizarea precompetiţională pe care am construit-o pentru această iarnă pentru Pandurii înseamnă etape de parcurs şi obiective de atins. Aceste etape şi obiective au fost realizate doar parţial pentru că patru jucători lipsă înseamnă extrem de mult. Aş fi vrut să am întreg grupul măcar la un amical. Important e ca până luni, când debutează Steaua, ei au timp şi de o mini-vacanţă după cantonament. Eu am trei antrenamente la dispoziţie cu tot grupul de jucători înainte de primul meci din campionat”.

Clubul Pandurii Târgu-Jiu, care a avut patru jucători în cantonamentul naţionalei, a solicitat, joi, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) să amâne meciul cu ASA Târgu-Mureş, programat vineri, de la ora 20.30, la o dată ulterioară, conform articolului 12 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

Steaua a avut şase jucători convocaţi pentru stagiul naţionalei din Antalya, dar Niţă, Papp, Toşca, Pintilii, Stanciu şi Popa nu s-au prezentat la lot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici