Denis Mihai, vicecampion mondial la lupte greco-romane

Luptătorul român Denis Florin Mihai a devenit sâmbătă vicecampion mondial la lupte greco-romane, la categoria 55 kg, în cadrul Campionatelor Mondiale de Lupte U20 de la Sofia. Românul a fost învins în finală de azerul Nihad Guluzade.

235 afișări
Imaginea articolului Denis Mihai, vicecampion mondial la lupte greco-romane

Federatia Romana de Lupte (FRL), Facebook

Componentul lotului de lupte greco-romane al României a trecut în semifinale de Nuristan Suiorkulov (KGZ) cu scorul de 5-1, însă nu a reuşit să se impună în finală, în faţa celui care l-a învins şi în finala Campionatului European, din iunie, în Italia.

Azerul a luat un avantaj de 5-0, după aproximativ două minute de luptă, românul fiind trimis la sol de arbitru.

Mihai a recuperat un punct după pauză (6-1) şi a avut posibilitatea de a strânge decalajul, după ce şi Guluzade a fost trimis la sol. Din păcate, românul nu a reuşit să puncteze, mai mult, el a fost penalizat cu un punct (6-1), pentru călcare în afara suprafeţei de luptă.

Ultimele două minute ale confruntării nu au mai adus puncte niciunuia din finalişti, astfel că Denis Mihai a obţinut medalia de argint a categoriei 55 kg şi titlul de vicecampion mondial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici