Diarra: Va trebui să fim foarte atenţi la români

Mijlocaşul echipei naţionale a Franţei, Lassana Diarra, a declarat, vineri, că va aborda meciul cu România, de la turneul final al Campioantului European, ca şi cum ar fi cu Italia sau Olanda, informează L'Equipe.

11 afișări
Imaginea articolului Diarra: Va trebui să fim foarte atenţi la români

Diarra: Va trebui să fim foarte atenţi la români (Imagine: Mediafax Foto)

"România este o echipă cu jucători buni. Nu ştiu dacă voi avea ocazia să joc în acest meci, dar dacă voi fi folosit voi juca ca şi cum aş avea în faţă Italia sau Olanda. Va trebui să fim foarte atenţi la români. Personal mă simt bine şi dacă antrenorul va apela la mine voi răspunde prezent", a afirmat Diarra.

Întrebat care este reţeta succesului la Euro-2008, Diarra a spus: "Determinarea din primul până la ultimul meci. Un grup bun, jucători de calitate şi spirit de sacrificiu. De asemenea cred că un lucru important este să-ţi respecţi adversarul".

Reprezentativa României va evolua în grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, alături de selecţionatele Olandei, Franţei şi Italiei.

Citeşte aici mai multe detalii despre Campionatul European din 2008

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici