Dică a marcat şi în cel de-al doilea meci la Catania

Mijlocaşul Nicolae Dică a marcat, joi, un gol în partida amicală pe care Catania a câştigat-o, cu scorul de 9-0, în faţa formaţiei de amatori Trasimeno, după ce reuşise să înscrie de două ori şi la meciul de debut în tricoul echipei italiene, informează site-ul oficial al clubului.

17 afișări
Imaginea articolului Dică a marcat şi în cel de-al doilea meci la Catania

Dică a marcat şi în cel de-al doilea meci la Catania (Imagine: Mediafax Foto)

Dică a deschis scorul în partida cu Trasimeno, celelalte reuşite ale echipei antrenate de Walter Zenga fiind reuşite de Mascara (2), Di Cosmo (2), Paolucci, Martinez, Isco şi Millesi.

Fostul fotbalist al Stelei, Nicolae Dică, a marcat două goluri la meciul de debut la formaţia Catania, scor 8-0 cu Rappresentativa Regionale Umbra Carabinieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici